مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام و احترام
نزدیک به بیست سال پیش از یکی از سازمان های دولتی یک واحد آپارتمان مسکونی خریدم. چون ساختمان به صورت دو طبقه (همکف و اول) بود و راه دسترسی طبقه اول به صورت مجزا و از پشت آپارتمان بود برای حیاط نیز سند اختصاصی تحت عنوان راهرو و حیاط اختصاصی واحد همکف، تهیه و به صورت رسمی از نهاد مذکور خریداری کردم. (حیاط دارای سند رسمی مجزا می باشد) اکنون که برای تک برگ کردن سند به اداره ثبت مراجعه کردم، اداره ثبت ادعا می کند با توجه به قانون تملک آپارتمان‌ها حیاط مذکور با طبقه بالا مشاع می باشد و همچنین همسایه طبقه اول که از موضوع مطلع شده ایجاد مزاحمت کرده و نسبت به حیاط اختصاصی اینجانب ادعای سهم دارد. خواهشمند است راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

ادعای سهم از حیاط مشاع توسط همسایه ادعای سهم حیاط مشاع قوانین حیاط مشاع حیاط مشاع در ساختمان حیاط مشاع سند حیاط حیاط اختصاصی حیاط سند