مشاوره حقوقی رایگان - سانحه حین انجام وظیفه سربازی یعنی چه

باعرض سلام خسته نباشید سال 70 در منطقه عملیاتی بانه تو سنگر به علت آتش سوزی سنگر دست راست و ساعد سینه دچار سوختگی شدید شدم شورا پزشکی 30درصد جانبازی بند الف دادن کمیسیون 120جوابش آمد... سانحه حین انجام وظیفه ... پرونده ام از ایثارگران ارتش فرستادن به نیرو انسانی وظیفه...مد...کا...رهایی... قسمت فوتی مجروحی 40 بار بیشتر از کرمانشاه رفتم تهران هیچ کس جواب درستی به دستم نمیده از وکلای شریف تقاضای رهنمایی دارم حق حقوقی بهم بدن یا مشیعت .... ممنون میشم اگر رهنمایی کنید .... دست راستم از کار افتاده .... فلجه ....

پاسخ ها :

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام
باید دادخواست بدید.بهتره به یک وکیل دررشهر خودتون مراجعه کنید.مشاوره بهتره حضوری یا تلفنی باشه