مشاوره حقوقی رایگان - اهمیت مدرک دانشگاهی برای گرفتن ویزای کار در کانادا

سلام
18 ساله هستم و علاقه مند به مبحث فناوری اطلاعات هستم، طبق تست های آزمایشی که برای اقامت در کانادا دادم به این نتیجه رسیدم که تجربه کاری از مدرک دانشگاهی بسیار مهم تر هست و در هیچ قسمتی از این تست در رابطه با تحصیلات من سوالی پرسیده نشد. میخواستم بدونم بهتره دانشگاه برم و لیسانسمو در زمینه فناوری اطلاعات بگیرم یا اینکه شروع به کار کنم و به فکر مدارک بین المللی فناوری اطلاعات و آیلتس باشم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال شما حقوقی نیست اما با توجه به تجربه شخصی باید عرض شود که فکر تجربه و مدرک بین المللی باشید