مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف موتورسیکلت

باسلام اینجانب به عنوان موتور سوار فاقد بیمه قبل از اعزام به خدمت مقدس سربازی با فردی تصادف کردم. با توجه به عدم نصب علائم هشدار توسط شهرداری در خیابان متاسفانه پای طرف دچاره شکستگی شد و برای من جراحت مختصر رخ داد. افسر در برگه کروکی 50-50 مقصر تشخیص داده لطفا من که الان یک سرباز هستم را راهنمایی کنید باتوجه به اینکه نامبرده درخواست از کار افتادگی کرده و هزینه های بیمارستان رایگان البته بجز عمل جراحی احتمالی بوده و شکایت مرا داده /ما ایا میتوانیم شکایت شهرداری را بدهیم. دیه و خسارت چگونه باید پرداخت بشه و ایا حکم بازداشت مرا میدهن چون از پرداخت دیه احتمالی معذورم و پدرم هم اوضاع روبراهی ندارد و تمکن مالی ندارد. و مراحل دادرسی تا کی ادامه پیدا میکند میخوام ببینم ایا خدمت من تا اون موقع تمامه / شرمنده مرا کمک کنید اوضاع روحیم مساعد نیست. خدا خیرتون بده و عمر باعزت

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

با سلام
در تصادفی که مقصر حادثه فاقد بیمه نامه شخص ثالث باشد، صندوق تامین خسارت های بدنی مکلف به پرداخت دیه و سایر خسارتهای وارده به زیان دیده است و سپس صندوق مبلغ پرداخت شده را به صورت اقساط از مقصر پس می گیرد.