مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

باسلام و خسته نباشید. آیا دختر 28 ساله مجرد می تواند بخاطر خصومت مادر که شامل مزاحمت و اختلال عمیق در زندگی دختر، مثلا از بین بردن آبرو، فحاشی، توهین، برخورد فیزیکی، توطئه چینی، ممانعت از ازدواج، ممانعت از رابطه با فامیل و دوستان و هرگونه دردسر از مادر شکایت کند؟؟ آیا این شکایت پذیرفته و حسابرسی میشود؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما فرد بالغی هستید و می توانید برای زندگی خود تصمیم بگیرید یا حتی از ایشان جدا زندگی کنید. در خصوص توهین و فحاشی و سایر موارد هم می توان شکایت کرد اما پیشنهاد می کنم حتما مشاوره بگیرید، در صورت نیاز تماس بگیرید