مشاوره حقوقی رایگان - ارائه كليه مستندات و مدارک در جريان پرونده

ارایه مدارک و مستندات پرونده دعوى كيفرى خودم با شاكى را ميخواهم مثل : دادنامه ها ، رأى ها ، دفاعيه ها ، صورتجلسه هاى كه در هر نوبت رسيدگى اينجانب و شاكى امضاء ميكرديم، دادخواست ها و خلاصه تمامى اوراق مرتبط به پرونده ى خودم را ميخواهم. در ضمن ثبت نام در سيستم كرده ام و ابلاغيه ها را مشاهده ميكنم. ولى خيلى ديگر از جزئيات مخصوصا شكوائيه و دفاعيات وكلاى من قابل ديدن نيست

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید از مرجع قضایی مربوطه بخواهید در سیستم ثبت نمیشود این امور