مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه شکستن دست و کبودی زیر چشم و کبودی گردن

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم دیه شکستن دست چقدر هست و اگر جراحی بخواهد چقدر و دیه کبودی زیر چشم و التهاب و کبودی گردن چقدر است ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدون رویت گواهی پزشکی قانونی امکان محاسبه نیست. دیه کدام قسمت دست یا چند انگشت یا کف ..... ؟