مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادفات جرحی از بیمه شخص ثالث همون بیمه حوادث راننده

سلام من در تاریخ 99/3/9 با واژگونیه موتور به زمین برخورد کردم که منو امبولانس به بیمارستان برد که من دارای جراحت سطحی و عمقی دست و پا و پارگی نوک بینی و پارگی لب پایین و پارگی چونه و شکستگیه جمجمه سر بودش که دو بار به اتاق عمل رفتم در تاریخ 99/3/21 مرخص شدم و دنبال کارای ااری رفتم. اول رفتم کلانتری گفت از کی شکایت داری گفتم از بیمه خودم گفت بنویس بعد پرونده رو فرستاد دادگاه بعد چند روز که رفتم بیمه توضیح دادم چی شده گفت برو مدارک هاتو بیار بعدم رفتی دادگاه درخواست منع تعقییب بده رو پروندت منم نکردم این کارو ممکنه بیمه خسارت منو نده و بگه برو شکایت کن دوباره نظر کارشناس و وکیل های محترم چی هستش من سر تا پا گوشم

پاسخ ها :

پرسشگر :

با هیچ کس خودم در اثر پنچر شدن چرخ جلو موتور یا افتادن در چاله

دیه تصادف جرحی از بیمه شخص ثالث دیه تصادف جرحی بیمه شخص ثالث بیمه حوادث راننده دیه تصادف تصادف جرحی دیه تصادف رانندگی