مشاوره حقوقی رایگان - انتقال قهری سهام متوفی

سلام. پدر بنده دارای وکالت تام و بلاعزل از سوی خواهر و برادرانش که از وراث مادربزرگم هستند دارد جهت انجام کارهای سهام متوفی مادربزگم. و ایشان قصد در انتقال تمامی این سهام به نام خود هستند ولی برگه انحصار وراثت را نداریم و چون متوفی ارثی غیر از همین سهام نداشته مراجعه نشده بابت دریافت. حال بایست چکار کرد آیا نیاز به دریافت هست و مراحل به چه صورت هست

پاسخ ها :

انتقال قهری سهام متوفی ارث از سهام سهام متوفی گواهی انحصار وراثت سهام ارث