مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برادرم از پدرم

سلام
پدر من 89 ساله است و آلزایمر دارد. از دو سال پیش نزد یک روانپزشک سالمندان پرونده دارد که نمی دونم از نظر قانونی از چه زمانی معامله و وکالت دادنش باطل محسوب می شه.
سال گذشته برادرم پدرم را با خودش جایی برده ( نمی دونم محضر یا بانک ) و به حسابهای بانکیش دسترسی داره ( شاید وکالت بانکی گرفته، شاید حساب را مشترک کردند، نمی دونم ... )

برادرم به ما نمی گه که با چه مجوزی به حساب بانکی پدرم دسترسی داره، نمی گه چقد تو حسابه، نمی گه چقد برمیداره و چیکارش می کنه .... پدرم هم توانایی گفتن این چیزها را نداره. بخاطر آلزایمرش نمی دونه چی شده و ...

من می خوام به شکل قانونی وکالت برادرم را باطل کنم و در مورد این یکسال گذشته و پولهایی که از حساب پدرم برداشت کرده، توضیح بده و حق مادرم و بقیه بچه ها را بده.
اگه با برداشت از حساب پدرم ملک یا مثلا ارز خریده باشه، قابل پی گیری هست؟
از نظر قانونی من الان می تونم شکایت کنم؟ می تونم تکلیف پولهای این یکسال را هم روشن کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. چنانچه پدر شما با تشخیص پزشک محجور بوده و این مهم توسط دادگاه نیز اثبات شده و دارای حکم حجر باشند ، کلیه معاملات و امور مالی که توسط ایشان انجام گردد قابل ابطال می باشد. لذا میتوانید با پیگیری در این خصوص نسبت به برداشت غیرقانونی از حساب یا ابطال معاملات احتمالی ایشان از طریق دادگاه اقدام کنید