مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مشاع

خونه ی مشاعی داریم با 900 متر حیاط که ورثه شکایت کردند و درخواست تقسیم دادند. در جلسات دادگاه توافق حاصل نشد. دادگاه تصمیم به فرستادن کارشناس گرفته. حالا فرستادن کارشناس از سوی دادگاه صرفا برای فروش خونه مشاع انجام میشه یا تقسیم ؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

کارشناس با اعلام این که خانه قابل تقسیم نیست قیمت گذاری کرده و از طریق مزایده بفروش گذاشته خواهد شد.