مشاوره حقوقی رایگان - تصادف / عدم رعایت فاصله با خودروی جلو

در تاریخ 23 اردیبهشت بعلت عدم رعایت فاصله خودروی پراید با خودروی بنده منجر به آسیب جدی به سپر عقب حودروی من گردید ( خودرو پراید از پشت با سپر عقب بنده تصادف کرد ) با توجه تشخیص پلیس نسبت به عدم نیاز به کروکی راهی شعبه بیمه مقصر شدیم . پس از کارشناسی بیمه ، تشخیص به تعویض سپر و تعویض مه شکن دادن . دو روز بعد که با داغی سپر و مه شکن به نمایندگی بیمه آمدم و فاکتور نمایندگی خودرو را تحویل دادم و چک خود را دریافت کردم متوجه شدم بیمه تنها 40 درصد از کل خسارت وارده را به من داده ( کل هزینه های تعمیر شامل اقلام مصرفی و اجرت با فاکتور رسمی نمایندگی خودرو معادل 6 میلیون تومان شد که بیمه فقط 2 میلیون و جهارصدر هزار تومان به من پرداخت کرد ) . نمایندگی بیمه تبصره 3 و 4 ماده 8 بیمه مرکزی را به من گوشزد کرد .
با توجه به اینکه مقصر حادثه به هیچ عنوان حاضر به پرداخت الباقی خسارت نمی باشد ، اکنون سوال من این است آیا میتوانم الباقی خسارت وارده و نیز افت قیمت خودروی خودم ( خودرو صفر کیلومتر است ) را از مقصر حادثه از طریق هییت حل اختلاف پیگیری کنم ؟ چگونه میتوانم به مبلغ افت قیمت خودرو قبل از رسیدگی به هییت حل اختلاف پی ببرم. ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شماابتدامی بایست بادادن دادخواست تامین دلیل وگرفتن کارشناس ازشورای حل اختلاف مشخص شود چه میزان خسارت به خودروی شماواردشده است وهمچنین میزان افت قیمت خودروی شماراهم کارشناس درتامین دلیل مشخص کند سپس باداشتن نظریه ی کارشناسی تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت رابه همان مبلغی که کارشناس معین کرده به شورای حل اختلاف بدهید آنجا وقتی رای برمیزان خسارت کلی شماصادرشد میزانی که بیمه بایدبدهد کم می شود مابقی راباید مقصربدهد.