مشاوره حقوقی رایگان - 6 ماه حبس برای تخریب اموال

با سلام برای بنده حکم امده 6 ماه حبس برای تخریب ماده 677 و بیست روز فرصت تجدید نظر دارم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که برای کاهش یک چهارم جرم ایا نیاز هست به شعبه برم و درخواست بدم که تجدید نظر رو از خودم سلب کنم یا نه و چه راهی هست که حبس را به جزای نقدی یا حکم جایگزین تغییر بدن بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد میباشم شاکی متاسفانه راضی به رضایت نمیشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله شما باید در فرصت اعتراضی که دارید یعنی 20 روز لایحه تسلیم به رای بدهید وگرنه مشمول تخفیف نمیشوید هم چنین در صورت عدم سابقه احتمال بالا در صورت اعتراض مشمول تخفیف در دادگاه تجدید نظر میشوید هم چنین میتوانید با دریافت رضایت در هر مرحله حتی اجرای حکم مشمول تخفیف مجازات شوید