مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به لوازم خودرو توقیفی

با سلام
دیشب خودرو من به دلیل گواهینامه توقیف شد.
در ضمن همه لوازم کارم داخل خودرو بوده، امروز رفتم پارکینگ ، به من اجازه ندادند لوازم کارم را بردارم، از طرفی برای اجرای کار از یزد اومدم بوشهر و همچنین اگر لوازم نداشته باشم نمیتونم کارم رو طبق قرارداد تمام کنم و باید جریمه بدم،
آیا این کار پارکینگ با توجه به ارایه کارت خودرو و قبض پلیس و مدارک شناسایی قانونی هست ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر باید وسایل داخل خودرو را به شما تحویل دهند