مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به لوازم خودرو توقیفی

سلام، من بابت پلاک و کارت ماشین خودم رو امانت به یه کسی دادم؛ که اینا رو برسونه به دست برادرم. و اونی که پلاک‌ها رو دادم بهش تو مسیر بار قاچاق زده به ماشینش. ماشینش رو پلیس گرفتتش. الان پلاک‌های من و کارت ماشینم داخل اون ماشین هستش. من باید چکار کنم که بتونم پلاک‌های خودم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

میتوانید به دادسرایی که پرونده قاچاق این فرد در آنجا مطرح است مراجعه و تقاضای خود را مطرح نمایید