مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی در رهن شرکت

سلام وقت بخیر من یه خودرو 206 مدل 98 میخواستم بخرم‌‌ که نصف سند به اسم شرکت در اصل رهن شرکته و سه قسط دیگه تا پایان‌ قسطاش هست میخواستم ببینم می‌توانم قسطاشو‌ یه جا پرداخت کنم زودتر از موعد چکا‌ و سند از رهن شرکت خارج‌ کنم ؟

پاسخ ها :

خرید خودرو لیزینگی در رهن شرکت فک رهن خودرو لیزینگی خودرو لیزینگی خرید و فروش خودرو لیزینگی انتقال سند خودرو لیزینگی سند خودرو لیزینگی سند خودرو خودرو سند