مشاوره حقوقی رایگان - مستمری عمو به دختر خوانده معلول بی سرپرست

بنده يک خاله ٥٧ ساله هرگز ازدواج نكرده و كمی معلول دارم. ايشون وقتي يكساله بودن پدرش ميميره و عموشون با مادرشون ازدواج ميكنه. مادرش هم ٣ سال پيش فوت ميكنه و ايندو باهم زندگي ميكردن تا ماه پيش كه اين عمو فوت ميكنه.
ايا اين خاله ٥٧ ساله بی سرپرست و بيكار و معلول ميتونه حقوق بازنشستگی عموشو بگيره؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

فرزند خوانده از والدین حکمی ارث نمیبرد