مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول چک و فسخ قرارداد

در متن قرارداد نوشته شده که بابت هر روز تاخیر در وصول چک 10 هزار تومان جریمه پرداخت شود. در توضیحات نوشته شده که در صورت عدم وصول چک قرارداد فسخ و 30 درصد مبلغ قرارداد به عنوان جریمه پرداخت می‌شود. سوال اینجاست در صورت وصول چک با تاخیر مثلا یک هفته بعد از تاریخ چک مبلغ 10 هزار روزانه باید پرداخت شود یا 30 درصد مبلغ قرارداد؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تاخیر تادیه در دیون مالی و پولی مطابق نرخ شاخص است.
اکثر محاکم این نوع خسارت تاخیر را نمی پذیرند و ربا می دانند.