مشاوره حقوقی رایگان - نحوه نوشتن اعتراض به اظهارنامه رد ثبت برند

با سلام و خسته نباشید‌. من برای ثبت برند خودم از طریق سامانه‌ ثبت برند اقدام‌کردم ‌و متاسفانه امروز یک اظهارنامه مردود شدن ( رد مشروط ) تو‌ی کارتاپلم دیدم علت رد شدن هم (مشابه کلمه در طبقه درخواستی) عنوان شده.
اسم برند من و مورد مشابه فقط در یک حرف با هم فرق دارند ولی معنای اسم برند من با ایشون و زمینه فعالیتمون کاملا متفاوته. ازتون راهنمایی می خواستم ‌که نامه اعتراضم‌ را به چه صورت بنویسم که مقبول بشه چون 30 روز هم بیشتر زمان ندارم . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

نحوه نوشتن اعتراض به اظهارنامه رد ثبت برند رد ثبت برند به دلیل مشابهت اسمی اعتراض به رد ثبت برند نام برند مشابه برند مشابه ثبت برند برند قوانین ثبت برند