مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت با کامیون و فوت راننده موتور و سرنشین ان

برادرم با موتور سیکلت با همسر ایندش هنگام اومدن به خانه با کامیون تصادف کردن و هر دو فوت کردن کارشناسان مقصر حادثه را 50 50 اعلام کردن درصورتی که خانواده سرنشین موتور سیکلت گفتن دیه کامل دخترشان را از مقصر حادثه میخواهند برادر بنده 17سال داشت

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به سن برادر مرحوم شما مشخص است که ایشان گواهینامه نداشته است ----------- بیمه به راننده بدون گواهینامه دیه پرداخت نمی کند ------------ وراث سر نشین موتور هم 50 درصد از دیه را به وسیله بیمه کامیون دریافت و 50 درصد الباقی را از صندوق تامین خسارات بدنی دریافت خواهند کرد.