مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید. ما کودکی رو به فرزندخواندگی قبول کرده ایم یک سوم اموال به نام فرزندمان است.

با سلام و خسته نباشید.
ما کودکی رو به فرزندخواندگی قبول کرده ایم یک سوم اموال به نام فرزندمان است. الان شرایطی پیش امده که میخواهیم خانه مان را بفروشیم و ارتقا دهیم. ما چطور میتوانیم خانه قبلی را که یک سوم به نام فرزندمان است بفروشیم یک سوم از خانه جدید را به اسمش کنیم. لازم به ذکر است که قیمت خانه جدید دو برابر خانه قبلی ارزش دارد. امکان چنین کاری وجود دارد یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از اداره بهزیستی سوال کنید که بچه را آنجا گرفته اید .