مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

با سلام
خانه من در یک کوچه بن بست واقع شده و درب به حال می باشد و تمامی خانه های درب به حال کوچه ماشینهاشون رو پشت دیوار خونه شون میذارن جز من که همسایه درب به حیاط روبرویی ماشین رو میذاره پشت دیوار خانه من وقتی هم اعتراض میکنم که اخه من ماشین رو کجا بذارم میگه اینجا مال شهرداریه و دلم می خواد . برو شکایت کن .
باید چیکار کنم؟
چطوری حالیش کنم ماشینش رو بذاره تو حیاطش؟
متشکرم

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز شما میتوانید تحت عنوان مزاحمت وممانعت از حق در دادسرای محل شکایت کنید