مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ممانعت از ملاقات

سلام، جدا از همسرم زندگی میکنم و ایشون حکم ملاقات یک ساعت در هفته و داخل کلانتری دارن و هر بار صورت جلسه میشه، دو بار من نبردم و صورت جلسه کردن و ایشونم شکایت کرده، دادگاه قرار عدم صلاحیت داده که شورا تصمیم بگیره، الان از شورا بهم میگن که باید رضایت بگیری و چون شورا هست جزای نقدی درجه 8 هست وگرنه میفرستیم دادگاه و حکم حبس داره!! ولی اون طوری که من تحقیق کردم حتی در صورت محکومیت چه شورا و چه دادگاه باشه فقط جزای نقدی هست. آیا این درسته؟ و این حرف شورا به من قانونی هست؟

پاسخ ها :

مجازات ممانعت از ملاقات فرزند ممانعت از ملاقات فرزند جلوگیری از ملاقات فرزند ملاقات فرزند قوانین ملاقات فرزند