مشاوره حقوقی رایگان - قتل ناموسی

سلام خسته نباشید جریان ما قتل ناموسی است اسفند ماه یکی از اعضای خانواده ام که زن بود داری 3 فرزند است با پسر همسایه در خانه زن به دست ماموران کلانتری دستگیر شدند و به شوهرش خیانت کرده. و هردو به زندان راهی شدند گفتنی است ما که خانواده آن زن هستیم 20 روز بعد از دستگیری زن خائن و پسر مطلع شدیم و بعد از 3 ماه با رضایت شوهرش از زندان خارج شد و روزی که خارج شد به دست برادر آن زن کشته شد.
حکم قاتل چیست ؟
ایا با رضایت ازاد میشود ؟
و این کار زن با دلیل و اثبات قطعی میباشد و حتی همسایه ها هم از رفت و امد های مشکوک به خانه زن شاکی شده اند چون در مناطق عرب نشین زندگی میکنیم ابرو و شرافت ما را از بین برده بود. مرسی از همراهیتون.

پاسخ ها :

مجازات قتل ناموسی رضایت در قتل ناموسی قتل ناموسی به دلیل خیانت قتل ناموسی خواهر توسط برادر قتل ناموسی قتل خواهر توسط برادر