مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مسدودی حساب مستمری ضامن

میخاستم بدانم حقوق این ماهم را برایم میریزند چون من ضامن کسی شدم ‌براش فیش گذاشتم روز بیستم خرداد برای من پیامک آمد برای دومین بار که خانوم ... ... ابلاغیه الکترونیکی شماره ................... در حساب کاربری سامانه ابلاغ قرار گرفت منم رفتم کافی نت دراوردم توش نوشته بود که کفالت شما برای ضمانت ضبط شده و تا سی ام میتونم اعتراض بزنم این فرصت را قاضی و رای دادگاه داده الان دارم دغ میکنم میخام بدانم امروز مستمری بازنشستگان ارتش را میریزد آیا مال من جلوش بسته شده و برام حقوقی نمیریزن من مستمری پدر مرحومم را میگرفتم فقط بهم بگین امروز مستمری بازنشستگان میاد؟ برا من هم واریز میکنن
متشکرم و سلام یا حق

پاسخ ها :

مسدودی حساب مستمری ضامن مسدودی حساب ضامن ضبط ضمانت ضامن با فیش حقوقی ضامن مستمری