مشاوره حقوقی رایگان - غایب مفقود الاثر و جانبازی

بنده به علت اینکه پدرم از رزمندگان دفاع مقدس بوده و کل 8 سال جنگ بسیج بوده و در دو عملیات مجروح شدن و الان پرونده در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارند ولی متأسفانه از سال 71. 72 غایب مفقود الاثر شده سه بار تا کنون از دادگاه قصر شیرین و دادگاه شهید قدوسی تهران. و یکبار آخر در دادگاه کرمانشاه تقاضای حکم موت فرضی داده ام که بعد از هربار 6بار روزنامه کردن و گذشت 18ماه از انتشار آخرین روزنامه به علت نرسیدن سن پدر با 75 سال حکم صادر نشده و الان ایشان مشمول دریافت حق جانبازی نیست یا خودش باید باشه یا پرونده پزشکی یا حکم موت تا بنياد شهید براش تشکیل پرونده جهت تعیین درصد جانبازی بکنند. میشه راهنمایی کنید. باسپاس.

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

مشمول ماده 1020 قانون مدنی می شود. لطفا رای را بفرستید یا در سامانه دادراه پیوست کنید. 75سال شرط نیست.