مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اعتراض به کروکی

با سلام
بنده هفته پیش تصادف کردم وا فسر به علت حرکت دنده عقب من را مقصر کرد در حالیکه من دنده عقب نداشتم و فیلم دوربین مدار بسته را تهیه کردم که متوقف بودم و به ک÷ روکی در شورا اعتراض کردم و درخواست تامین دلیل کردم، پرونده به کارشناس ارجاع شد چون فیلم و عکس از صحنه تصادف داشتم کارشناس شورا طرف مقابل را مقصر اعلام کرد. و کارشناس نظریه خودش را بهمراه عکسها و فیلم ها به شعبه ارجاع داد، مراحل بعدی به چه صورت است؟ از این پس من باید چه کارهایی انجام دهم؟ آیا باید پیگیر بشم که قاضی رای بدهد ؟ تا انتهای راه را برایم بیان کنید که بتونم ادامه بدهم
با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

پیگیر باشید نظریه به نفع شماست .رای هم اگر طرف مقابل به نظریه اعتراض نکند به نفع شما صادر می شود ان شاالله