مشاوره حقوقی رایگان - انباری بدون وجود در سند

یک واحد آپارتمان در ساختمانی خریداری کرده ام، این ساختمان هشت واحدی بوده و پنج واحد دارای پارکینگ اند.
هیچکدام از واحدها دارای انباری سندی نیستند اما پنج واحد دارای پارکینگ اقدام به ساخت انباری برای خود نموده اند و مدعی اند از محل متراژ پارکینگ خود این انباری ها را احداث کرده اند.
آیا این انباری ها غیرمجاز و قابل اعتراض از طرف بنده است؟
با وجود فضای کافی، اجازه ساخت انباری به واحدهای فاقد پارکینگ نمی‌دهند، آیا درخواست این واحدها برای تفاهم منطقی است؟

پاسخ ها :

احداث انباری در ساختمان بدون مجوز عدم وجود انباری در سند انباری در ساختمان انباری در پارکینگ انباری سند