مشاوره حقوقی رایگان - استعفای وکیل

باسلام اول اسفند 98 برای حل مشکل وکیل گرفتم کل مبلغ رو هم یکجا ازم گرفت الان بعد 4 ماه هنوز هیچ نتیجه ای نگرفته جواب تلفنم رو هم درست نمیده پرونده هم توی شهر دیگه ای هستش بار اخر هم که جواب پیامک من رو داد خیلی متن بی احترامی نوشته بود بعدش گفت شنبه میرم استعفا میدم حالا هرچی تماس میگیرم جواب نمیده خاستم ببینم چون خودش استعغا داده باید پول منو پس بده و ایا این جواب ندادنش تخلف یا نه باتشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. اگر هیچ کاری نکرده باشه ورای هم صادر نشده باشه باید حق الوکاله رو با کسر هزینه ها مسترد کنه. البته شما میتونید با مراجعه به کانون وکلای مربوطه از شکایت کنید مطمئنا پول رو مسترد میکنه چون براش دردسر میشه. اگر هم پولی که از شما گرفته با مبلغی که تو وکالتنامه بعنوان حق الوکاله نوشته متفاوت باشه با مراجعه به کانون قطعا پول شما مسترد خواهد شد.(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری ، مشاوره با نصف قیمت 09122219001)