مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری درخواست اجرائیه

سلام برای حکم شورای حل اختلاف، از دفتر خدمات قضایی درخواست اجرائیه دادم
مرحله بعدی چیست و چگونه پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از سی روز از تاریخ صدور اجراییه به شعبه مراجعه کرده و درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام نمایید. در اجرای احکام می بایست ابتدا اموال محکوم علیه را معرفی و یا درخواست استعلام نمایید. در صورت عدم شناسایی اموال درخواست جلب نمایید