مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اضافه كردن نفقه

باسلام
من همسرم تقريبا هشت ميليون حقوق ميگيرد ولی به من و پسر پنج ساله ام ماهيانه يک و نيم ميليون بيشتر نميدهد با توجه به اينكه منزل ما متعلق به من هست و من ليسانس دارم و قبلا شاغل بوده ام ميتوانم از شورای حل اختلاف درخواست افزايش نفقه كنم؟

پاسخ ها :

درخواست افزایش نفقه افزایش نفقه زوجه افزایش نفقه فرزند افزایش نفقه تعدیل نفقه نفقه قوانین نفقه