مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم کوچه (باران گیر)

سلام
در کوچه شش متری بدون جوب و پیاده رو که کل شش متر حریم کوچه محسوب میشود باران گیر همسایه حدودا 40 سانت به حریم کوچه تجاوز کرده و در نتیجه بنده با کامیون برخورد جزئی با باران گیر داشتم. مقصر حادثه چه کسی هستش.مچکر

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

اگرشش مترحریم تمام کوچه باشد کسی حق ندارد ناودان خود رو طوری بگذارد که اشخاص نتوانند ازحریم کوچه استفاده کنند