مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه به صندوق تودیع 28 اسفند 98

سلام خسته نباشید بنده سال 97 از پشت خاور حمل اثاثیه که از شرکت باربری امده بودن افتادم و از طرف دادگاه 3 تا کارشناس راننده را بعلت تلفات رانندگی محکوم کردن و سال 98 برج 6 پرونده رفت شرکت بیمه و بعد 2ماه گفتن پرونده فرستادیم صندوق تامین خسارت باید بده و بعد تشکیل پرونده در صندوق و تکمیل مدارک برج 10 گفتن بیمه مرکزی بخشنامه جدید داده باید همون شرکت بیمه بده و روز 3 اسفند 98 شرکت بیمه گفت مدارک باید کامل کنی و منم رفتم از صندوق بگیرم گفت فرستادیم براشان خلاصه فروردین 99 رفتم دوباره شرکت بیمه نامه داد برو از بیمارستان مدارک پزشکی بیار و همچنین از دادگاه و منم مجددا از دادگاه تمبر باطل کردم برج 2 سال 99 و مدارک گرفتم و همچنین از بیمارستان بردم شرکت بیمه و بعد یک هفته زنگ زد و نامه ای گفت امضا کن که در ان گواهی شده بتاریخ 5 فروردین که دیه در تاریخ 28 اسفند 98 به صندوق تودیع ریختیم برو بگیر ولی بنده امضاه نکردم و رفتم صندوق تامین گفت ما از ریختن خبر نداریم ولی عکس که با گوشی از گواهی گرفتم نشان دادم گفت برو بانک ملی بگیر و بانک 19 اردیبهشت گفت حساب باز کن و پولمو ریخت ولی برحسب دیه 98 حالا با توجه به انقدر دیر دیه پرداخت کردن و طبق سال 98 ایا میشه شکایت کنم و با توجه به اینکه فیش واریزی به صندوق تا برج 2 سال 99 در اجرای احکام نبود ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

بله دادخواست مابه التفاوت دیه بر علیه شرکت بیمه مذکور تقدیم دادگاه نمائید