مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهام برای مهریه

سلام وقت بخیر زوجه هستم، پرونده مهریه ام رو فرستادن اجرای احکام وقت نظارت دوماه دیگست، سوال اینکه سهام عدالت همسرم قابل توقیف هست؟ روش غیر مستقیم رو انتخاب کرده، میشه توقیف کرد و به کجا باید درخواست داد لطفا کامل و مفید بنده رو راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام با توجه به اینکه سهام عدالت مال محسوب میشه به نظر قابلیت توقیف با نامه اجرای احکام دارد