مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر سال 92

سلام و وقت بخیر

بنده سال 92 در ماه حرام تصادف کردم و راننده مقصر 100 درصد بودم و فقط خودم تو ماشین بودم بیمه بنده بیمه توسعه بود که بیمه توسعه ممنوع الفعالیت شد و تعهدات آن به بیمه ایران محول شد که در ازای تملک اموال توسعه خسارت بیمه گذاران رو پرداخت کنه
پزشک قانونی 170 درصد نقص عضو برام زده ولی بیمه تنها 97 درصد رو قبول کرده و بدون احتساب ماه حرام به نرخ سال 92 حدود 107 میلیون میشد که 50 درصد مبلغ رو سال 95 و 50 درصد رو برج 11 سال 98 پرداخت کرده

میخواستم بدونم بر اساس رای وحدت رویه شماره 781 و بند ب ماده 115 و ماده 226 قانون برنامه پنجم توسعه که راننده مقصر رو در حکم شخص ثالث قرار داده
1_ایا میتوانم ادعای مافی تفاوت مبلغ پرداختی به نرخ روز و با احتساب ماه حرام بکنم؟؟
2_ایا 73 درصدی که برای بنده لحاظ نشده رو میتوانم ادعا بکنم

با تشکر

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.بیمه فقط برای ماه حلال پرداخت میکنه اون یک سوم متقبل نمیشه