مشاوره حقوقی رایگان - وصیت تملیکی

آقای (الف) فوت میکند. بعد از فوت او وصیتنامه اش خوانده شده و مشخص میشود که زمینی را برای آقای (ب) وصیت تملیکی کرده است. ولی وراث آقای (الف)، از اجرای وصیت او امتناع میکنند

آقای (ب)، در چه برهه های زمانی میتواند علیه وراث آقای (الف) طرح دعوی کند؟

دادگاه صالح برای طرح دعوای آقای (ب) در هر برهه ی زمانی کدام است؟

پاسخ ها :

وصیت تملیکی عمل نکردن به وصیت نامه وصیت وصیت نامه ارث قوانین وصیت