مشاوره حقوقی رایگان - وصیت تملیکی

سلام و وقت بخیر
من به فرزندخواندگی گرفته شدم و مادر فعلی من در واقع عمه من هستن.
تک فرزندم و همه چی رسمی بوده و شناسنامه رسمی از جانبشون دارم.
و اسم من هم در شناسنامه اون ها هست.
مادرم به صورت رسمی در دفتر ثبت اسناد با سند وصیت تملیکی خونه و املاکش و به من دادند و در زیر سند قید شده که سند وصیت تملیکی به نام من تنظیم شده.
خواستم بدونم بعد از فوت مادرم ورثه دیگر میتونن ادعای داشته باشن؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تا یک سوم اموال را وصیت کرده باشند ایرادی ندارد. اما بیشتر از یک سوم را وراث باید تائید کنند

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

خبر. البته اگر رسما در دفتر خانه بنام شما اموال رو انتقال داده باشند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

درود
بله ممکن است
مدارک باید بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان دارد
وصیت تا 1/3نافذ است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

وصیت تملیکی امکان زروز مشکل با توجه به شرایط شما هست. بهتر بود املاک را صلح عمری میکردند.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام وصیت تنها تا یک سوم اعتبار دارد بهتر است باقی را صلح نمایند