مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله

سلام خسته نباشید ما تازه ازدواج کردیم ماشین نداریم همش بدشانسی اوردیم حالا هرچی پس انداز داشتیم جمع کردیم بدیم حواله آیا تو این شرایط میتونیم حواله رو بخریم و تو محضر وکالت بلاعزل بده اگر وکالت بگیریم فروشنده نمیتونه سرمون کلاه بزاره؟ یا تواین شرایطی که اتفاق افتاده غیر قانونی شده ؟

پاسخ ها :

وکالت خرید حواله خودرو خرید حواله خودرو حواله خودرو وکالت بلاعزل حواله خرید و فروش خودرو خودرو