مشاوره حقوقی رایگان - موتور های پاکشتی

سلام من تازگی یه موتور پاکشتی 50سی سی خریدم از هر کسی هم سوال کردم گفتن اینها هیچی نداره حتی صفرش هم بخوای بخر ی هم همینطور هست ... حالا میشه من برام این موتور سند و پلاک بگیرم. یا نه. آخه چند روزه شنیده ام که پلیس میگه حتما این نوع موتور ها باید پلاک بشن .. خب من هیچی ندارم مدارک فقط ی قولنامه دستی نوشتم که این موتور رو از فلانی خریدم همین .. موتور سال 91 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

موتور وارد شده که برگ کمپانی و برگ گمرک دارد و برای پلاک زدن و سند گرفتن نیاز میباشد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام پس از بیمه موتور فروشنده و راهنمایی را طی دادخواست حقوقی طرف دعوا قرارداده و اقدام کنید