مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بعد از فوت والدین کارمند درصورتی که فرزندان هم ازدواج کرده باشند چه میشود؟

سلام من پدر و مادرم کارمند بودن و فوت شدن برادرم 30 سالشه بیکاره و ازدواج نکرده ما دخترها هم ازدواج کردیم حقوق والدینمان را دولت قطع میکند؟ هیچ راهی ندارد برای دریافت مستمری؟
حتی اگر یکی از والدین بخواهد مستمری بگیر باشیم؟
لطفا میشه کمی توضیح بدین

پاسخ ها :

شرایط دریافت مستمری والدین مستمری والدین به فرزند مستمری بازماندگان مستمری والدین مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان