مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت کردن پول

با سلام. خانمی با خانم بنده دوست بودن که از شوهرش طلاق گرفتن. این خانم یک داداش معتاد داشت که مدام عابر بانک و پول خواهرش و بر میداشت. حال این خانم ارایشگر به خانم بنده اعتماد داشتن و مبلغ دوازده میلیون پولشو رو کارت خانم بنده ریختن. بعد مدتیکه اوضاع خانوادش اروم شد و دست برادر معتادش از سرش کوتاه شد خانم بنده مبلغ 8میلیون از پولشو طی چند مرحله کارت به کارت کردن. و چون خانم بنده فروشنده لوازم ارایشی بودن طی یک سال حدود 4 میلیون به ایشان لوازم ارایشی برای خود و مصرف مشتریاش دادن. چون دوست بودن فاکتوری خواسته و یا داده نشد حال این خانم ادعا دارد جنسی نبرده و باقیمانده پولش را میخاد. و ادعا دارد حتی مبلغ چند میلیون هم دستی داده. بدون شاهد. حال حکم این داستان چه میشود. باتشکر

پاسخ ها :

واریز وجه کارت به کارت پس دادن وجه کارت به کارت مطالبه وجه گروکشی