مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام به جرم حمل یک گرم و ده سانت هروئین در دادگاه غیابی به حبس دو سال 45 ضربه شلاق و یک میلیون و دویست جریمه محکوم‌ شدم. واخواهی کردم که حکم به تعلیق یک سال و شش ماه حبس و ششصد هزار جریمه‌ برای مدت سه سال دادن. میخام بدونم ایا زندان باید برم چون حکم اولیه دوسال بوده و الان یه سال و شش ماهش تعلیقی شده. ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز وقتی حبس شما تعلیق شده یعنی فعلا نباید حبس برید و اگر در مدت تعلیق جرمی انجام ندادید کلا حبستون ملغی میشه