مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد افزایش ساعت کاری

با سلام، وقتتون بخیر، من کارشناس اتاق عمل هستم و در اتاق عمل بیمارستانی مشغول به کار هستم ، جدیدا با توجه به افزایش حقوق سال 99 ، ساعت کاری رو از 7ساعت و 20 دقیقه به 8 ساعت افزایش دادن و با توجه به افزایش ساعت هیچ اضافه کاری به ما تعلق نمیگیره و فقط ساعت موظفی رو پر میکنیم حتی گاها موظفی هم پر نمیشه، میخواستم بپرسم 40 دقیقه تایم ناهار و نماز شامل کادر درمان هم میشه یا خیر؟ با توجه به اینکه ما نمیتونیم زمانی که مریض در حال عمل هست عمل رو متوقف کنیم و بریم ناهار بخوریم

پاسخ ها :

افزایش ساعت کاری زمان صرف ناهار در قانون کار زمان نماز در قانون کار ساعت کاری کارگر ساعت کاری اضافه کاری کارگر اضافه کاری حقوق کارگر