مشاوره حقوقی رایگان - ایا در دیوان عدالت اداری قانونی برای حمایت از من وجود دارد؟

با عرض سلام و خسته نباشید
من خانمی متولد استان فارس و ساکن شهرستان امیدیه در خوزستان هستم در ازمون استخدامی کشوری برای اداره مالیات بندر امام خمینی شرکت کرده و پذیرفته شدم (به صورت پیمانی)، بعد از طی کردن تمام مراحل استخدامی و همچنین دادن تعهد محضری 10 سال خدمت در محل، اکنون که زمان شروع به کار شده، یکی از کارکنان قدیمی آن اداره در اعتراض به استخدام های غیر بومی یک طبقه از ان اداره از جمله اتاق رییس را با بنزین به اتش کشیده و اکنون ان کارمند از اداره اخراج شده ولی من به دلیل اینکه غیر بومی هستم احساس امنیت جانی در آن اداره ندارم. پیش از شروع به کار ( احتمالا یکی دو هفته اینده زمان شروع به کار بنده است) درخواست انتقالی دادم که از سوی مدیر کل خوزستان پذیرفته نشد و انها انجا را امن میدانند چون ان کارمند اخراج شده. ایا راهی قانونی دارد که من از ان اداره انتقالی بگیرم و به اداره شهر امیدیه منتقل شوم؟؟لطفا بنده را راهنمایی کنید چون اگر نتوانم انتقالی بگیرم باید انصراف از کار بدهم در صورتی که برای به دست اوردن این کار خیلی زیاد زحمت کشیدم
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،کار خود را درآن اداره شروع کن ونترس.