مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خيار غبن فاحش

سلام بنده يک ملک در تاريخ ٢٠ اسفند ٩٧ خريدم ولی بعد از سه ماه فروشنده دادخواست خيار غبن و تدليس داد و بعد مسترد داد و دادخواست بطلان مبايعه نامه داد به دليل زمان خيار شرط كه بعد از يكسال دادگاه رای رو به نفع بنده داد و مبيع رو تحويل گرفتم و سند توسط دادگاه انتقال داده شد ولی ايشان مجدد رفته و خيار غبن فاحش شكايت كرده كه قيمت ٥٠ درصد بيشتر بوده ايا ادعای ايشون بعد از ١٥ ماه و با توجه به محكوم شدن در دادخواست اولش و ذكر بند اسقاط كل خيارات در مبايعه نامه مقبول است و بنده چه كنم
ممنون

پاسخ ها :

ادعای خیار غبن فاحش توسط فروشنده ملک خیار غبن فاحش ادعای غبن در معامله خیار غبن در معامله ملک خیار غبن اسقاط کافه خیارات غبن