مشاوره حقوقی رایگان - آیا مادر (مصالح) به موجب اقرار رسمی (اعراض شروط صلح) موخر بر صلح رسمی حق اعتراض دارد؟ لطفا راهنمایی کنین

خانه ای را از دختری که دارای صلح نامه رسمی و سپس اقرارنامه رسمی از مادر خویش بود طبق مفاد و شروط زیر به صورت قانونی خریداری میکنیم؛
*مفاد صلح نامه (محاباتی با شرط حق فسخ)؛
1. اسقاط خیارات خصوصا خیار غبن به استثنا حق فسخ 55 ساله به نفع مادر (مصالح)
2. حق منافع مادام االعمر با مصالح
3. حق منع انتقال مادام الحیاط از سوی متصالح (دختر)
*مفاد اقرارنامه موخر (اعراض شروط ضمن العقد صلح نامه با توافق طرفین (مصالح و متصالح) و درج اثر انگشت هر دو در سند اقرار؛
1. اعراض حق فسخ و استیفای منافع مادام العمر نسبت به 6 دانگ عرصه و اعیان
2. اسقاط هرگونه حقی اعم از عینی فرضی تصوری احتمالی و غیره نسبت به عرصه و اعیان و منفعت پلاک
3. اسقاط و سلب هر گونه ادعا و اعتراض احتمالی نسبت به پلاک
اکنون مادر پس از دو سال به استناد شرط "منع انتقال مادام العمر مورد صلح از سوی متصالح "شکایت کرده که دخترش حتی با وجود اقرار رسمی موخر حق نقل و انتقال نداشته و خواستار ابطال اسناد شده، ایا به موجب مفاد اقرار رسمی صدرالاشاره و "باتوجه به این که در اقرار راجب حق انتقال متصالح حرفی به میان نیامده" چه دلایلی میشه دعوی مادر را رد کرد؟ممنون میشم "دلایل" رد دعوی مادر رو ذکر کنین!

پاسخ ها :

ابطال سند فروش ملک صلح شده منع انتقال مادام العمر مورد صلح از سوی متصالح خرید ملک صلح نامه ای انتقال ملک صلح شده صلح ملک صلح نامه مصالح متصالح صلح