مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

باسلام. یه خودرو سمند مدل 95 رو یکماه پیش به قیمت 85 میلیون فروختم و یه قولنامه دستی مابین خودم و خریدار نوشتیم که بعد از مدت 22 روز خریدار تماس گرفت که خودرو از ناحیه موتور معیوب بوده و چند تا تعمیرگاه برده، لازم بذکر است که هیچ گونه هزینه فسخی توی قولنامه ننوشتیم ولیکن در صورت معیوب بودن خودرو هزینه تعمیر با فروشنده میباشد. خریدار میتونه معامله رو فسخ کنه؟ خریدار میتونه هزینه ضرر معامله ازم بگیره؟ یا هزینه تعمیر خودرو؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خریدار می توانید در صورت معیوب بودن خودرو و احراز این موضوع ، یا قرارداد را فسخ نماید و یا اینکه خسارت دریافت نماید.