مشاوره حقوقی رایگان - نگرفتن حق و حقوق از کارفرما

سلام من 5 ساله برای کارفرمام کار کردم تو این 5 سال هیچ مزایایی به من نداده شکایت کردم و گفته برو رای صادر میشه. بنظر شما چکار کنم

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
منتظر صدور رای از سوی هیات تشخیص اداره کار باشید و چنانچه پس از دریافت رای به حقوق قانونی شما توجهی نشده باشد میتوانید با ارایه مدارک قانونی در هیات حل اختلاف اعتراض نمایید