مشاوره حقوقی رایگان - فنس کشی باغ

با سلام احتراما یک قطعه باغ در باغ های سنتی قزوین به مساحت 500 متر مربع که دارای درختان بادام و انگور میباشد متاسفانه هر ساله بدلیل نداشتن مانع و فنس مورد تهاجم حیوانات وحشی این منطقه قرار میگیرد حتی بدلیل مجاورت کنار جاده فرعی افراد متفرقه نیز ورود میکنند بطوریکه در سال گذشته یک اصله درخت قطع و بخشی اتش زده شد تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از چه روشی باید برای فنس استفاده کنم سپاس گذار

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به جهاد کشاورزی مراجعه مشکلات را توضیح بدهید باتوجه به شرایط موجود ، مجوز ساخت حصار یا دیوار بگیرید