مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با سلام و احترام
در پشت بام آپارتمانی که ما در آنجا ساکن هستیم چند اتاق مسقف برای کبوتر با حدود 10 عدد لامپ پر نور ساخته شده است و بیش از یک چهارم پشت بام را فرا گرفته است و دلیل آنان این است که چون ط 5 ساکن هستند و روی پشت بام خودشان می باشد به کسی ارتباط ندارد و کلید پشت بام را هم به کسی نمیدهند و می گویند شاید برای کبوترها از طرف ساکنین مشکل ایجاد شود . هر بار همسایگان باید برای سرویس کولر و دیش و و و به درب خانه آنها رفته و کلید بگیرند و چون 2 واحد در آن ساختمان دارند و مالک زمین بودند و مشارکت با سازنده داشتند. خودشان را محق میدانند که این حق آنهاست. و مدیر ساختمان در مورد هزینه های ساختمان هر چیزی که خودش بخواهد و بدون مشورت با دیگران انجام می دهد و میگوید من مدیر هستم و کسی حق دخالت ندارد. و انتقاد در مورد تعمیر و کارهای ضروری تر از نظر ایشان ضروری نیست متاسفانه . آیا این کار درست می‌باشد؟؟

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. پشت بام جزو مشاعات ساختمان هست و کسی از مالکین حق قفل کردن و در اختیار گرفتن درب پشت بام را ندارد. ابتدا اظهارنامه ای به مالک طبقه آخر مبنی بر در اختیارگذاشتن کلید درب ورودی پشت بام را بدهید اگر استنکاف کرد شکایت ممانعت از حق در دادسرا مطرح نمایید.